Mikkel beweegt op miraculeuze wijze en neemt een hele organisatie moeiteloos mee in verandering.

Mikkel beweegt op miraculeuze wijze en neemt een hele organisatie moeiteloos mee in verandering. Hij leidt en volgt de ontwikkelingen in de groep, heeft een prachtige presentie, presentatie en lef! Mikkel heeft tijdens de voorbereiding en uitvoering van de medewerker middag van Stimenz iedereen op het andere been gezet. Hij en ik zijn gestart met de Merengue dans, met zijn ervaring en dienend leiderschap kan dat niet mis gaan! Mikkel straalt vertrouwen uit en laat anderen stralen. Super Mikkel, bedankt!

 

Greet Bouman, Bestuurder Stimenz

Hier loopt het lekker

Lekker in gesprek met
Erik Angenent Vivare

Lekker in gesprek met
Helga van der Molen Deltion College

Lekker in gesprek met
Yvonne Heemskerk S-BB

Gemeente Deventer

Gemeente Deventer

Een opdracht met team Beleid, ruim zestig personen, na een reorganisatie. Van kleine meer zelfstandig opererende eenheden is het team georganiseerd in verschillende werkvelden die meer met elkaar gaan samenwerken en optrekken. Omdat dat niet vanzelf gaat heeft de gemeente aan Hier loopt het lekker gevraagd om hierin te ondersteunen. Naast gezamenlijke sessies met het hele team hebben wij ook aandacht besteed aan de verschillende werkvelden. Eigen identiteit vormen en dit een plek laten vinden in het totaal was het thema. Daarnaast hebben wij enkele werkvelden op maat begeleid met ontwikkelvragen. Tijdsduur van 1,5 jaar met meerdere sessies in (sub)groepen en allemaal op maat.

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Bij de HU mogen wij een aantal onderdelen verzorgen in de leergang Leiderschap in onderwijsteams. De leergang bestaat uit verschillende perspectieven, aan Hier loopt het lekker is gevraagd invulling te geven aan het relationeel, veranderkundig, organisatie en teamperspectief. Een mooie vraag waar wij de docenten inspireren en laten kennismaken met verschillende manieren om dit in te vullen. Daarnaast praktische tools die ze direct in hun werk kunnen gebruiken. Tijdsduur van 1 jaar die zich tot nu toe steeds herhaalt.
 

Ook lekkere resultaten boeken?

 

Ja graag!