Bij Hier loopt het lekker weet men vanuit een goede sfeer belangrijke items inzichtelijk te maken vanuit en mét ervaring.

Wij hebben Hier Loopt het Lekker in de arm genomen omdat we met de teams wilden werken aan een betere onderlinge communicatie. Bij Hier Loopt het Lekker weten ze van moderne, leuke en passende werkvormen die de basis leggen voor goede communicatie. Teamleden hebben zo met elkaar gedanst, we hebben een Myers-Briggs test gedaan en we hebben vanuit onze onderwijsorganisatie studenten hun boodschap laten geven op een zinvolle en mooie manier. Bij hier loopt het lekker weet men vanuit een goede sfeer belangrijke items inzichtelijk te maken vanuit en mét ervaring. Er werd op een bijzonder toegankelijke manier intensief geleerd. Het leverde onder andere meer tevreden leraren en studenten op doordat er beter onderling en met studenten wordt gecommuniceerd.

 

Leonard Hilbers, Opleidingsmanager

Hier loopt het lekker

Lekker in gesprek met
Erik Angenent Vivare

Lekker in gesprek met
Helga van der Molen Deltion College

Lekker in gesprek met
Yvonne Heemskerk S-BB

Gemeente Deventer

Gemeente Deventer

Een opdracht met team Beleid, ruim zestig personen, na een reorganisatie. Van kleine meer zelfstandig opererende eenheden is het team georganiseerd in verschillende werkvelden die meer met elkaar gaan samenwerken en optrekken. Omdat dat niet vanzelf gaat heeft de gemeente aan Hier loopt het lekker gevraagd om hierin te ondersteunen. Naast gezamenlijke sessies met het hele team hebben wij ook aandacht besteed aan de verschillende werkvelden. Eigen identiteit vormen en dit een plek laten vinden in het totaal was het thema. Daarnaast hebben wij enkele werkvelden op maat begeleid met ontwikkelvragen. Tijdsduur van 1,5 jaar met meerdere sessies in (sub)groepen en allemaal op maat.

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Bij de HU mogen wij een aantal onderdelen verzorgen in de leergang Leiderschap in onderwijsteams. De leergang bestaat uit verschillende perspectieven, aan Hier loopt het lekker is gevraagd invulling te geven aan het relationeel, veranderkundig, organisatie en teamperspectief. Een mooie vraag waar wij de docenten inspireren en laten kennismaken met verschillende manieren om dit in te vullen. Daarnaast praktische tools die ze direct in hun werk kunnen gebruiken. Tijdsduur van 1 jaar die zich tot nu toe steeds herhaalt.
 

Ook lekkere resultaten boeken?

 

Ja graag!