We lopen nu meer naast elkaar dan vóór of achter elkaar.

Ik heb Mikkel aan het werk gezien op het afdelings- afscheid van Sarah Spronk op Buitenlandse Zaken. Fascinerend, want iedereen was aan het dansen! We spraken over teamwerk en of het lekker loopt. 

Ik besloot Hier Loopt Het Lekker voor mijn Team Pro, de Programma afdeling van Terre des Hommes Nederland, in te zetten met als doel: een lekker lopend team (organisatie), hoe krijg je dat voor elkaar? Ons team heeft de vernieuwende begeleiding een fantastische ervaring gevonden. We lopen nu meer naast elkaar dan vóór of achter elkaar. Mikkel en Martin hebben het bewustzijn vergroot van ons team omtrent ons eigen functioneren. En niet te vergeten, we hebben allemaal zelf de eerste stappen moeten zetten. Het was nuttig, zinvol, en ook ontzettend leuk. Dankzij Hier Loopt Het Lekker hebben we ontdekt dat we minder moeten trekken en sleuren en meer verantwoordelijkheid kunnen en moeten nemen als individu en als team. Heerlijk!

Liesbeth Zonneveld

 

Hier loopt het lekker

Lekker in gesprek met
Erik Angenent Vivare

Lekker in gesprek met
Helga van der Molen Deltion College

Lekker in gesprek met
Yvonne Heemskerk S-BB

Gemeente Deventer

Gemeente Deventer

Een opdracht met team Beleid, ruim zestig personen, na een reorganisatie. Van kleine meer zelfstandig opererende eenheden is het team georganiseerd in verschillende werkvelden die meer met elkaar gaan samenwerken en optrekken. Omdat dat niet vanzelf gaat heeft de gemeente aan Hier loopt het lekker gevraagd om hierin te ondersteunen. Naast gezamenlijke sessies met het hele team hebben wij ook aandacht besteed aan de verschillende werkvelden. Eigen identiteit vormen en dit een plek laten vinden in het totaal was het thema. Daarnaast hebben wij enkele werkvelden op maat begeleid met ontwikkelvragen. Tijdsduur van 1,5 jaar met meerdere sessies in (sub)groepen en allemaal op maat.

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Bij de HU mogen wij een aantal onderdelen verzorgen in de leergang Leiderschap in onderwijsteams. De leergang bestaat uit verschillende perspectieven, aan Hier loopt het lekker is gevraagd invulling te geven aan het relationeel, veranderkundig, organisatie en teamperspectief. Een mooie vraag waar wij de docenten inspireren en laten kennismaken met verschillende manieren om dit in te vullen. Daarnaast praktische tools die ze direct in hun werk kunnen gebruiken. Tijdsduur van 1 jaar die zich tot nu toe steeds herhaalt.
 

Ook lekkere resultaten boeken?

 

Ja graag!